Tüntettünk a Korrupció Kormánya ellen

Április 19-én (szombaton), 16 órakor, csatlakozva az országos tüntetéssorozathoz, az Európa téren szerveztünk korrupció ellenes tüntetést.

Az “Országos Tüntetés a Korrupció Kormánya Ellen” elnevezésű akcióhoz több mint 100 város csatlakozott országszerte. A tüntetéssorozatot a DK, az MSZP, az Együtt és más civil szervezetek szervezték országosan. Zalaegerszegen a Demokratikus Koalíció egyedüliként szervezte/ vett részt a megmozduláson.

A tüntetésen Keresztes Csaba választókerületi elnök szót emelt a hatalmi ágak totális elfoglalása ellen, valamint rámutatott, hogy a Fidesz kormány az európai és állami pénzekkel soha nem látott mértékben támogatja a “haverokat” és lehetetleníti el a velük nem szimpatizálókat. Felsorolta az elmúlt 5 év kormányzati korrupciós botrányokat: magánnyugdíj-lenyúlás, trafikmutyi, földmutyi, atommutyi, kaszinómutyi, letelepedési kötvény-mutyi, belvárosi ingatlanpanama, takarékszövetkezet-mutyi, közvilágítás-mutyi, vízum-mutyi, gáz-mutyi, ÁFA- csalás, a stadionépítések közpénzből és persze a Fideszes brókerbotrány.

A rendezvényen felszólalt Jakobovics Angéla DK- tag és Dr. Balogh Miklós volt választókerületi elnök, a DK Országos Tanácsának tagja.

A Zalai Hírlap tudósítása ITT található, további videókkal!
A Zalaegerszegi Televízió beszámolója EZEN a linken érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: