Tanszereket gyűjtünk rászoruló gyerekeknek

tanszer_zeg_augusztus_2015Nap, mint nap látjuk és tapasztaljuk, hogy, egyre többeknek, egyre többször van szüksége jó szándékú embertársai segítségére egy-egy nehéz élethelyzetben. Mi készen állunk a segítségre.

Ma Magyarországon egyre több családban az elfogadható életkörülmények megteremtése is nehézségekbe ütközik. Sajnos az iskolakezdés még ennél is több családnak okoz nehézséget és a tanszerek, tankönyvek, egyéb szükséges dolgok megvásárlása már-már leküzdhetetlen nehézségek elé állít sokakat.

Rajtuk szeretnénk most segíteni. A Demokratikus Koalíció augusztus végéig gyűjti az iskolakezdéshez szükséges dolgokat, augusztus végén/szeptember elején pedig Zalaegerszegen és környékén eljuttatjuk a csomagokat azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Elsősorban tanszereket gyűjtünk, valamint ajánlott és kötelező olvasmányokat, melyek biztos sok háztartásban már feleslegessé váltak, máshol viszont nagy segítséget jelentenének.

A DK ettől a héttől kezdődően Zalaegerszegen is kitelepüléseket tart. Az elsőt augusztus 6-án, csütörtökön 16 és 18 óra között a volt Ruhagyári ABC előtti téren. Jövő héten, kedden a kertvárosi Szuper Coop előtt, csütörtökön pedig a Dísz téren tartjuk, szintén 16 és 18 óra között.

Arra kérjük a zalaegerszegieket, hogy egy-egy tanszercsomaggal, annak árával, vagy kisebb összeggel járuljanak hozzá gyűjtésünkhöz, hogy könnyebbé tegyük az érintett családok számára a tanévkezdést.

Keresztes Csaba
DK választókerületi elnök
Zala megye 1. vk.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: