Utcafórumot tartottunk Zalaegerszegen

22690680_1730872093590879_234718040_o_1
A DK zalai választókerületi elnökei Földi Judit elnökségi taggal

2017. október 21-én, szombaton “utcafórumot” tartottunk a zalaegerszegi piacon, Földi Judittal, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagjával.

Az eseményen Keresztes Csaba (Zala 1.) választókerületi elnök és a zalaegerszegi tagok mellett részt vett Kovács Viktória, Keszthely Város önkormányzati képviselője, a keszthelyi székhelyű (Zala 2.) választókerület elnöke, valamint Horváth Jácint Nagykanizsa MJV önkormányzati képviselője, a nagykanizsai székhelyű (Zala 3.) választókerület elnöke.

A vásárcsarnok előtti téren zajlott esemény nagy érdeklődés mellett zajlott. Sok Zalaegerszegen és környékén élő ember tett hitet Magyarország Európai Uniós tagsága mellett.

***

Sajtótájékoztató

Keresztes Csaba választókerületi elnök a helyi sajtónak tett nyilatkozatában elmondta: a Demokratikus Koalíció szeptember elején indította el Orbán vagy Európa szlogennel, már a jövő évi választásokra készülő kampányát.
Az őszi kampány ideje alatt Zalaegerszeg több pontján, valamint Zalalövőn tartottak kitelepülést (szórólapozást, beszélgetést és aláírásgyűjtést). E kampány keretében látogatott Zalaegerszegre Földi Judit, a DK országos elnökségi tagja.
A következő hetekben is találkozhatnak a zalaegerszegiek a DK kék kitelepülő pultjával és aktivistáival. A megyeszékhely mellett Lentibe is ellátogat választókerületi szervezet.

Földi Judit kiemelte, Orbán Viktor ki akarja vezetni országunkat az Európai Unióból. A jövő évi országgyűlési választások tétje, hogy Magyarország az Európai Unió tagja maradjon. A Demokratikus Koalíció elkötelezett Európa iránt. Orbán helyett Európát választjuk. Stadionok helyett az egészségügyet, a foci helyett az oktatást.
A közelgő országgyűlési választások kapcsán a DK elnökségi tagja kiemelte, hogy a DK kezdetektől fogva az egy az egy ellen politikáját javasolja, mely szerint egy demokratikus ellenzéki jelöltnek kell indulnia a Fideszes jelölttel szemben mind a 106 egyéni választókerületben.
Az ehhez szükséges tárgyalások már elindultak és nagyon jól haladnak. A DK hetekkel ezelőtt megállapodott a MOMA-val és hamarosan bejelentésre kerülnek a koordinált indulás részletei is.

Sajtómegjelenések 

 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: