Bejelentettük jelöltjeinket a Helyi Választási Bizottságnál

A Tiéd a Város Egyesület és a valódi ellenzéki pártok nevében ma leadtuk a jelöltjeink ajánlóíveit a helyi választási bizottságnál. 

Így a jogerőre emelkedés után biztossá válik, hogy hivatalosan is meg van a valódi változást jelentő, a Szabad Zalaegerszeget képviselő polgármesterjelöltje és 12 önkormányzati képviselőjelöltje a városnak. 

Fizetett aktivisták és hatalmi befolyásolás nélkül gyűjtöttük össze az ajánlásokat.

Nem csináltunk gyorsasági versenyt az aláírások összegyűjétéséből és az aláírásokat nem is adatbázis bővítésre használtuk (mint ahogy az ellenfelünk teszi ezt a saját aláírásgyűjtő ívein). Az volt a célunk, hogy a hivatalos ívekkel tudjunk minél több embert megkeresni. 

Az a tapasztalatunk, hogy a zalaegerszegiek változást akarnak. Erre most valódi esély is van, hiszen azzal, hogy létrejött e széles társadalmi és politikai egység, egyértelmű, hogy ki a hatalom valódi ellenfele Zalaegerszegen.

A hatalommal szembeni legnagyobb, esélyes pólust mi képviseljük. 

Innentől kezdve az lesz a feladatunk, hogy e változást akaró többséget meggyőzzük arról, hogy el kell menni szavazni, most igazán van értelme elmenni szavazni. Ez a mi, közös nagy esélyünk. Ez a Szabad Zalaegerszeg esélye. 

Ami a számokat illeti: A jelöltekre vonatkozóan mindegyik jelöltünk tekintetében a szükségesnél lényegesen több aláírás gyűlt össze.
Ami a polgármesteri ajánlást illeti: a szükséges 300 aláírás csaknem háromszorosát adtuk le a Helyi Választási Bizottságnál. 

Köszönjük mindenkinek az eddigi támogatást!

Október 13-tól legyen Zalaegerszeg mindannyiunké!
Legyen Tiéd a Város!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: