DK-s adomány az idősek otthonának

Január 12-én Nagy Zoltán megyei és Keresztes Csaba városi önkormányzati képviselő steril védőruhákat adományozott a zalaegerszegi Idősek Otthonának (Gasparich u.) és Idősek Gondozó Házának (Landorhegyi u.). Az adományokat a Demokratikus Koalíció nevében adták át a képviselők.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az elmúlt egy évben fenekestül felfordult az élet Magyarországon és a világban. Rengeteg ember fertőződött meg az új vírussal és sajnos nagyon sokan elhunytak. Sokaknak veszélybe került az állása, emiatt a megélhetése. Megtanultuk olyan fogalmakat, mint digitális oktatás, vásárlási idősáv, megtudtuk, hogy mit jelent a kijárási korlátozás és kijárási tilalom.

Elhangzott, hogy jelenleg, a vakcina megérkezésével kapcsolatban helytelen a kormány kommunikációja, az emberek nem kapnak megfelelő tájékoztatást a vakcináról és az oltás beadásának lehetőségéről. Nincs világos oltási terv, nincsenek oltópontok.

Amikor a kormány magára hagyja az önkormányzatokat és az intézményeket, nagyon fontosak az ilyen adományok.

Úgy tudjuk, hogy jelenleg nincs COVID fertőzött ezekben az intézményekben. Bízunk benne, hogy ez így is marad, azonban fertőzés esetén reméljük jó szolgálatot tesznek ezek a segédeszközök.

Zalaegerszegen tavaly az ellenzéki pártok közösen nyújtottak segítséget a bajba került családoknak. Akkor élelmiszercsomagokat osztottunk.Nagy Zoltán megyei önkormányzati képviselő az elmúlt időszakban több zalai településnek adott át maszkokat. Vigyázzunk egymásra!

A Zalaegerszegi Televízió Híradójának beszámolója:

Hírdetés

One thought on “DK-s adomány az idősek otthonának

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: